Skip to main content
06 54 22 22 02

Ouders - Volwassenen

Je bent véél meer dan je gedrag!

Ouders - volwassenen

Heb je een zoon of dochter die last heeft van prikkels, die prikkelbaar is, slecht slaapt, of - voor jou - lastig gedrag laat zien? Deze symptomen laten zien dat je kind uit balans is. Mentaal, emotioneel of lichamelijk.

Ieder kind is goed. Ieder kind is uniek en heeft tal van prachtige kwaliteiten. Door veranderingen in gedachten, door ontwikkelsprongen, de (school)omgeving, voedingsgewoonten en bepaalde medicatie, kan de balans enorm worden verstoord. Je ziet je kind als lastig, terwijl er eigenlijk alleen gedrag is dat je lastig vind.

Door veranderd gedrag te herkennen als een signaal, een (hulp-)vraag, kun je je kind blijven zien als het unieke mens dat je op de wereld hebt gezet. Met het gedrag kunnen we vervolgens aan de slag. Want wat is er aan de hand?

Bij Carlieke vind je de plek voor jouw IK. Jij als ouder met je kind, of je kind alleen. Samen gaan we op zoek naar de oorzaken van het gedrag. Dat is hetgeen waar je kind last van heeft.

Met methoden als NLP en NEI ga ik samen met je kind, of jullie samen op zoek naar de dieperliggende oorzaak van het datgene waar je kind last van heeft. Vanaf daar ruimen wij samen op wat er in de weg zit: gedachten die niet helpen, gevoelens die er ooit waren en inmiddels ‘verouderd’ zijn.

BIJ Carlieke kun je ook terecht voor “Yoga voor kinderen” en “Yoga voor tieners”. Dit is voor kinderen erg fijn. Ze leren hierdoor hun lichaam en gevoelens goed kennen. Door het oefenen van diverse houdingen en manieren van ademhalen leren ze manieren die in veel moeilijke momenten toepasbaar zijn en helpen ze om zich je stabiel en in balans te voelen.

Voor volwassenen

Onze maatschappij stelt hoge eisen aan ons functioneren en vraagt steeds meer van ons. Wat gemakkelijk kan zorgen voor stress met als gevolg dat zich ongewenst gevoelens, gedachten, klachten of ziektebeelden kunnen ontwikkelen. Vaak weet je ergens wel dat er iets niet klopt, maar kan je er je vinger niet op leggen, of heb je geen idee hoe het anders kan.

Ervaring leert dat werken met een NEI therapeut je helpt antwoorden te vinden die oplossingen bieden bij zowel lichamelijke als emotionele klachten. Emotionele klachten, indien ze te lang en intens worden beleefd, kunnen de oorzaak zijn van ongewenst gedrag of ongewenst gevoelens, zoals eetbuien, snel geïrriteerd, angsten, verlies van zelfvertrouwen of depressie.

NEI ondersteunt je bij de zoektocht de juiste antwoorden te vinden op je vragen hoe je je balans kan herstellen en genezen. Middels NEI vind je de oorsprong van je disbalans die tot je klachten hebben geleid. Je laat oude patronen los, waardoor fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten kunnen genezen.

Kinderen

Samen op zoek naar waar je gevoel vandaan komt

Jongeren '10ers'

Alles in jou er mag zijn