Skip to main content
06 54 22 22 02

Kinderen

Samen op zoek naar waar je gevoel vandaan komt

Kinderen

Voel je je onzeker van jezelf, is het soms veel te veel in je hoofd, of wordt je zo ineens supersnel boos? Soms heb je gedachten of gevoelens waarvan je niet weet waar het vandaan komt of wat je ermee moet. Maar jij weet zeker dat het zo niet lekker gaat en dat je ervan af wilt.

Bij Carlieke vind je de plek voor jouw IK. Samen gaan we op zoek naar de dingen die zorgen voor jouw nare gevoel, of gedrag dat je niet wil, maar ook niet zo maar kunt stoppen.

Zo kunnen we samen op zoek naar waar je gevoel vandaan komt. Ook zonder dat we de juiste woorden vinden kunnen wij samen een mooi plekje vinden voor jouw gevoelens, zodat ze er allemaal mogen zijn.

Met alle ervaring uit mijn koffer gaan wij samen op pad. Met NEI kunnen we gedachten en gevoelens opsporen en zorgen dat je er geen last meer van hebt. Met Mindfulness en Kinderyoga leer je te herkennen wat je nodig hebt, hoe je hoofd en je lichaam kan ontspannen om je rustiger te voelen en om te gaan met allerlei prikkels.

Voor ouders

Baby’s, jonge kinderen en pubers staan erg open voor de buitenwereld. Zo kunnen problemen op school ontstaan of in een bepaalde levensfase. Ze pikken gemakkelijk gevoelens en emoties van anderen op wat kan leiden tot (onverklaarbare) klachten. Natuurlijk kan er ook sprake zijn van disbalans in het eigen systeem van het kind.

Jongeren '10ers'

Alles in jou er mag zijn

Ouders - volwassenen

Is je kind uit balans?