Skip to main content
06 54 22 22 02

Coaching

Voor kind, tiener en volwassene

Coaching

Heb jij te veel momenten in je dagen waarop je je niet prettig voelt? Heb je last van onzekerheid, angst, moeite om je staande te houden en jouw plek in te nemen? Of is er gedrag waaruit blijkt dat je de balans ergens bent kwijtgeraakt? 

In een coach of therapeutisch traject werk ik vanuit een holistische visie. Ik kijk naar jou, of naar je kind als geheel. Gedachten, emoties, lichamelijke aspecten en omgevingsfactoren hebben allemaal effect op je welzijn.

Samen gaan we op zoek naar dat wat  je gezondheid en balans zal versterken. HIervoor maak ik gebruik van het 5-elementen model. Als het nodig is gaan we op zoek naar een ondersteunend middel om jouw traject goed te laten verlopen. Je kunt hierbij denken aan voeding, homeopatische druppels, bachbloesems, drainagemiddelen en dergelijke. Alle vanuit de zienswijze dat ze je ondersteunen in herstel. We maken dus nadrukkelijk geen gebruik van medicijnen! 

Bij Carlieke ben je op het juiste adres om op zoek te gaan naar de factoren die jou weer helpen te groeien en je volledig en krachtig neer te zetten! 

Vijf Elementen
Jaartraject coaching

Jaartraject Coaching

Vind je het fijn om gedurende een langere tijd gecoached en begeleid te worden? Dat kan! In het jaartraject gaan we aan samen aan de slag met al jouw vragen op weg naar meer balans! Met NEI zullen we ons richten op de dingen in je leven die je in de weg zitten, zoals oude gewoonten, patronen, angsten, overtuigingen en dergelijke. Deze kun je loslaten zodat je ruimte kunt maken voor iets nieuws. Op basis van jouw vraagstelling en je persoonlijke doel, maken we samen een passend programma met yogahoudingen, adem en meditatie. Deze oefenen we samen, zoda je dit daarna ook zelf kunt doen, eventueel naast de oefeningen of classes die je al ergens volgt. Jouw persoonlijke programma naar meer energie, balans, emotioneel evenwicht, geluk en vitaliteit! Neem voor meer informatie contact met mij op. Samen gaan we aan de slag met jouw jaar! Download het programma en lees nog meer over jouw jaar vol coaching, yoga en meditatie!

Ik wil mij aanmelden voor

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Met NEI gaan we op zoek naar de oorzaken achter jouw ongewenste gevoelens en gedrag. Je kunt weer zijn wie je bent en blij zijn met wie je bent!

Iedereen maakt in zijn leven dingen mee die leuk zijn of minder leuk. Al deze ervaringen roepen gevoelens en gedachten bij ons op. Soms willen we hier niet zoveel mee en stoppen het weg omdat even niet uit komt, het pijn doet, ons afleidt van andere dingen, of te confronterend is.

Ondertussen zitten deze emoties dan nog wel in ons lichaam en beïnvloeden onze gezondheid, leren, relaties, zelfvertrouwen, en nog veel meer. We noemen dit een blokkade.

Met NEI gaan we op zoek naar de blokkade. Hiervoor maken we gebruik van een biotensor of een spiertest. Deze zetten ons op het spoor van de emoties en ervaringen die je nog niet (goed) hebt verwerkt en die je in de weg staan om gezond en gelukkig te zijn. Met NEI werken we op het niveau van je onbewuste en gaan op zoek naar emoties die je op dit niveau hebt opgslagen. Nu we weten wat je in de weg zit, kunnen we de emotie neutraal maken en kun jij kiezen voor nieuw gedrag, nieuwe emoties.

NEI is daarmee een manier om snel bij deze blokkades te komen en ze weer neutraal te maken.

Wil je meer weten over NEI, of meer ervaringsverhalen lezen? Klik dan eens door op de website van onze Vereniging van NEI-therapeuten

NEI

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Wat zeg jij tegen jezelf als het even tegen zit? Welke woorden en gevoelens van jezelf en anderen laat jij binnenkomen? Wat doet dit met jou?

Goed omgaan met jezelf, liefdevol tegen jezelf praten, compassie hebben, geduld, aandacht, jezelf geven wat je nodig hebt. Deze woorden klinken prachtig, maar zijn een grote aandacht voor veel mensen. 

NLP werkt als een communicatiemodel en geeft inzicht in hoe jij met jezelf omgaat, waarvan je uit balans raakt. Jouw taal is de boodschapper naar je hersenen, naar je lichaam. Jouw taal vertelt jouw lichaam wat het moet doen. Vanuit een NLP coach-consult leer je hoe jij jezelf weer krachtig kunt maken, vol respect voor jezelf en de ander. Samen gaan we op pad zodat je weer liefdevol en met respect met jezelf om kunt gaan en de ballast uit je leven op een voor jouw passende manier een plaats in je leven te geven.

Dit maakt jou weer krachtig en blij!

Interne dialoog

NES

Soms zijn de klachten wat ingewikkelder. Gedachten, gevoelens en emoties en lichamelijke klachten hebben vaak een relatie met elkaar. Via een bio-energetische scan kunnen we je emoties, het functioneren van je cellen, spieren, organen en orgaangroepen in beeld brengen. Ook voeding, intolerantie en vitaminen en mineralen worden met deze scan in beeld gebracht. De NES-scan geeft inzicht de mate waarin sprake is van onder- en overbelasting van deze energetische velden. de onderliggende blokkades.

Na de scan krijg je een korte behandeling met de miHealth, dat je lichaam en geest helpt met het maken van de eerste reset. Het lost als het ware de files op. Daarna ontvang je een serie druppels die jouw lichaam de juiste trilling en informatie geven om zich weer te herstellen. 

NES helpt je met het bereiken van meer evenwicht, het helpt je lichaam beter te functioneren en ondersteunt bij het balanceren van je emoties, zoals bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, verwerken van verdriet of het omgaan met stressvolle situaties.

NES Health

Waarvoor kun je dan allemaal BIJ Carlieke terecht?

  • allerlei angsten, waaronder faalangst
  • onzekerheid, weinig zelfvertrouwen
  • boosheid en frustratie
  • pesten of gepest worden
  • teruggetrokken of juist druk gedrag
  • lusteloosheid, neerslachtigheid
  • moeite met concentratie
  • lichamelijke klachten als hoofdpijn, buikpijn, eczeem
  • slecht slapen, angstdromen