Skip to main content
06 54 22 22 02
Neem gerust contact met me op
Carlieke

Contact

Please type your full name.
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
U dient de privacyverklaring te accepteren
Invalid Input
Ongeldige invoer

De praktijk van BijCarlieke is gevestigd aan:

Goudsbloemstraat 127
8012 XL Zwolle
06-54222202

De lessen yoga en meditatie worden gegeven in de yogaruimte van DOAS (Mimosastraat 1, Zwolle):

Beroepsvereniging

BIJCARLIEKE is aangesloten bij de VVNT: De Vereniging van NEI Therapeuten

Over mij

Mijn naam is Carlieke Stafleu, ik ben 44 jaar en woon met mijn kinderen en mijn man in Zwolle.

Al op jonge leeftijd had ik het gevoel dat ik iets wilde bijdragen aan de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Hoe, dat wist ik nog niet zo goed. Door mijn opleidingen aan de Pabo, Personeel en Arbeid en Arbeids- en organisatiepsychologie kwam ik steeds dichter bij mijn kwaliteiten om mensen te gaan coachen en begeleiden in belangrijke levensfasen.

Zo heb ik lange tijd gewerkt in het re-integratievak, waar ik mensen begeleidde naar een andere baan nadat zij bijvoorbeeld waren uitgevallen door langdurige ziekte.

Na de komst van mijn kinderen ben ik in contact gekomen met NEI-coaching. Voor mij ging er een wereld open. Ik vond het zó bijzonder om te ervaren dat je informatie kunt halen uit je onderbewuste en daar emoties en ervaringen neutraal kunt maken. Mij leverde het op dat ik mijzelf beter durfde uit te spreken en echt te staan voor wat ik belangrijk vind ik mijn leven. De spanningen en angst die ik daarvoor onbewust had, waren weg. Nu kon ik helemaal mezelf zijn!

Dit was het begin van een nieuwe weg. Via opleidingen voor NLP (neuro linguïstisch programmeren) en NEI (neuro emotionele integratie) ontstond mijn praktijk voor coaching en therapie. De eerste stappen naar een nieuwe en effectieve manier om grote én kleine mensen verder te kunnen helpen bij hun ontwikkeling, gezondheids- en levensvragen.

Alles is energie, lichaam en geest beïnvloeden elkaar voortdurend. Ons lichaam is constant op zoek naar de juiste balans en zoekt een manier om zichzelf te herstellen. Het aanspreken van dit zelfhelend vermogen is de laatste jaren voor mij heel belangrijk geworden. Want ik vind het vooral belangrijk dat mensen zich bewust zijn van al die dingen die ze voor zichzelf kunnen doen om zich lekker, in balans en gezond te kunnen voelen.

En daar kwam yoga weer in mijn leven. Ik kende het al lang. Maar nu voelde ik ineens: Ook yoga hoort bij dit pad. Yoga als manier waarop je jezelf, lichaam en geest, kunt helpen herstellen, je rust te vinden, stress af te voeren, te voelen wat je nodig hebt. Kortom, het helpt op weg naar je bewust  worden van wie je bent, wat je wilt van het leven en wat je daarvoor nodig hebt.

En zo zijn we weer gekomen op dit moment in 2017. Het jaar waarin ik voor kinderen en hun ouders kinderyoga, mindfulness en coaching aanbiedt. Want naast lieve mensen met goede raad leer jij dan hoe je ook kunt luisteren naar je eigen innerlijke stem, zodat je je sterk, vol vertrouwen en in balans kunt voelen. En dat je zelf weet hoe je dat kunt doen!