Skip to main content
06 54 22 22 02

Yoga

Jouw rustmoment van de week!

Kinder Yoga

Kinder- en tiener Yoga is net iets anders dan yoga voor volwassenen. Je leert spelenderwijs stevig en met beide benen op de grond te staan. Een moment in de week waar je niets ‘moet’ en kunt genieten van een plek voor jouw IK! Je mag jezelf zijn, je grenzen zoeken en ze zelf leren aangeven.

Door yoga krijg je een soepeler, sterker lijf en ben je meer in contact met je gevoel. Je hebt meer rust in je hoofd en voelt je mentaal en fysiek weerbaarder.

Een yogales bestaat uit ademspel, yogahoudingen, concentratie en balans, visualisatie, ontspanning, massagespel en creatieve werkvormen.

Tiener Yoga

Tiener Yoga lijkt al wat meer op yoga voor volwassenen. We werken met een aantal thema's die voor voor jou als tiener heel belangrijk blijken te zijn: Vreugde, Liefde, Balans, Uniek Zijn, Kracht, Zelfvertrouwen, Inzicht en Wijsheid.

Aan de hand van deze thema's werken we aan een ademhaling die je helpt je meer in balans te voelen, stevig en krachtig. Daarnaast doen we specifieke houdingen die jou lichaam helpen alle emoties, onzekerheden en hormonen weer wat rustiger te maken, zodat je iedere keer weer terug kan keren naar jouw eigen basis. Diegene die jij bent. Je hoeft hiervoor niet lenig te zijn, dat is gewoon iets wat je steeds meer ontwikkelt. 

Door yoga krijg je een soepeler, sterker lijf en ben je meer in contact met je gevoel. Je hebt meer rust in je hoofd en voelt je mentaal en fysiek weerbaarder.

Tieneryoga

Hatha en Vinyasa Flow Yoga voor volwassenen


Yoga brengt de tegenstellingen in ons leven samen. het laat drukte versmelten met innerlijke rust, paniek met kalmte, de dag met de nacht, actie met rust. Yoga is een manier om onze focus naar buiten naar binnen terug te brengen. Weer diep contact te maken met je zelf.

Kenmerkend in deze tijd is dat we actief in de actie-modus blijven. Hierdoor vergeten we terug te keren naar verstilling, waar het geheim ligt van diepe ontspanning, herstel en innerlijke rust, waar we kunnen terugkeren naar wie we werkelijk zijn.

In het werk in mijn praktijk voor Holistische Coaching spreek ik mensen die vastlopen met stressgerelateerde klachten, zoals angst, paniek, uitputting, depressie, onzekerheid en heel veel stress.

Omdat ik erin geloof dat yoga een fantastische aanvulling is op de therapieën die ik aanbied, richt ik mij tijdens de yogalessen op bewustwording van je lichaam, je adembeweging, jouw ritme. Je leert weer bewuster voelen hoe het met je gaat, wat je nodig hebt. Je leert werken met intenties voor je dag, week of een langere periode. In dit licht bouwen we samen aan meer kracht, balans en souplesse.

Je kunt makkelijker zijn in het nu, bewust van wie jij bent, vol liefde en geluk. 

Meer weten? Kijk in de agenda voor tijden en locaties.

Trauma Informed Yoga


Deze vorm van yoga is speciaal voor wie in het verleden traumatische ervaringen heeft opgedaan. Praatsessies helpen je niet en maken datje dieper verstrikt raakt in je herinnering. We beginnen deze vorm samen in een coachsessie, 1 op 1. We gaan op zoek naar de oorzaak van je gevoel en werken aan het neutraliseren van deze emoties met behulp van NEI en Yoga. NEI om emoties los te laten uit het onderbewuste. Yoga om het lichaam te helpen spanningen los te laten. Anders dan reguliere Yoga is dat jij je lichaam weer gaat ervaren. Yoga is een hulpmiddel om in de beweging jezelf en je lichaam te leren kennen, te ontdekken waar je emoties zich vastzetten en te leren hoe je met je adem los kunt laten en kunt gaan ontspannen. Stap voor stap zul je je weer prettiger in je vel voelen en vertrouwd raken gewone, plezierige en nare gevoelens. Je voelt je weer meer heel en hebt meer tools om om te gaan met je gedachten, gevoelens en emoties.

Ik wil mij aanmelden voor