06 54 22 22 02

Yoga

Jouw rustmoment van de week!

Kinder Yoga

Kinder- en tiener Yoga is net iets anders dan yoga voor volwassenen. Je leert spelenderwijs stevig en met beide benen op de grond te staan. Een moment in de week waar je niets ‘moet’ en kunt genieten van een plek voor jouw IK! Je mag jezelf zijn, je grenzen zoeken en ze zelf leren aangeven.

Door yoga krijg je een soepeler, sterker lijf en ben je meer in contact met je gevoel. Je hebt meer rust in je hoofd en voelt je mentaal en fysiek weerbaarder.

Een yogales bestaat uit ademspel, yogahoudingen, concentratie en balans, visualisatie, ontspanning, massagespel en creatieve werkvormen.

Tiener Yoga

Tiener Yoga lijkt al wat meer op yoga voor volwassenen. We werken met een aantal thema's die voor voor jou als tiener heel belangrijk blijken te zijn: Vreugde, Liefde, Balans, Uniek Zijn, Kracht, Zelfvertrouwen, Inzicht en Wijsheid.

Aan de hand van deze thema's werken we aan een ademhaling die je helpt je meer in balans te voelen, stevig en krachtig. Daarnaast doen we specifieke houdingen die jou lichaam helpen alle emoties, onzekerheden en hormonen weer wat rustiger te maken, zodat je iedere keer weer terug kan keren naar jouw eigen basis. Diegene die jij bent. Je hoeft hiervoor niet lenig te zijn, dat is gewoon iets wat je steeds meer ontwikkelt. 

Door yoga krijg je een soepeler, sterker lijf en ben je meer in contact met je gevoel. Je hebt meer rust in je hoofd en voelt je mentaal en fysiek weerbaarder.

Tieneryoga

Slow Flow Yoga voor volwassenen


Per april kun je je ook als volwassene aanmelden voor Yoga bij Carlieke.

In het werk in mijn praktijk voor Holistische Coaching zie ik mensen die vastlopen met stressgerelateerde klachten. Angst, paniek, uitputting, depressie, onzekerheid en heel veel stress.

Omdat ik erin geloof dat yoga een fantastische aanvulling is op de therapieen die ik aanbied ga ik yogalessen aanbieden die zich richten op bewustwording van je adembeweging, het ritme van je lichaam en bouwen aan kracht, balans en souplesse.

De asana's worden in een flow aangeboden en worden dus op een prettige manier aan elkaar verbonden. Fijn  hieraan is dat je in je beweging kunt blijven op weg naar de volgende asana. Dit geeft rust en ontspanning, terwijl je daarnaast kracht en stabiliteit oefent.

De Slow Flow Yoga is een nuchtere vorm van yoga, heerlijk om even te ontspannen en even tijd voor jezelf te nemen. 

Meer weten? Kijk in de agenda voor tijden en locaties.

Ik wil mij aanmelden voor

Samen op ontdekkingsreis naar jouw IK

© 2019 Bij Carlieke | Sitemap | Insitevision