Skip to main content
06 54 22 22 02

BIJCARLIEKE's Blog

Blijf op de hoogte en hou mijn blog in de gaten

Van Angst naar Vertrouwen met NEI


De online wereld stort zich er bovenop. Corona. "Hoe houd je je immuunsysteem sterk, wat kun je doen om lichamelijk en emotioneel in balans te blijven...? Maar hoe voel jij je nu? Wat heb jij nodig? En wát is goed voor jou? Daarover hier meer. 

De praktijk is dat bij ons thuis ook de hele familie bij elkaar op de lip zit en iets afmaken er bijna niet meer in zit. Gelukkig bleek het een kwestie van aanpassen, onze draai vinden en met een nieuw ritme deze bijzondere tijd waardevol maken met z'n allen. 

 

Nu we zo'n beetje in de flow zitten, heb ik weer tijd om na te denken over al die informatie die ik vanuit de online wereld binnenkreeg. Feit is, er zullen waarheden en onwaarheden zijn. Maar als het om Corona gaat weten we het eigenlijk niet. Tijd om even in je eigen waarheden te duiken. Laat je je bang maken door alles wat je hoort? Hoe beïnvloedt het je dagelijks leven, de relatie met jezelf, je lichaam, je emoties, je gezin, je wereld? Wat is jouw waarheid? 

Deepak Chopra

In de meditaties van Deepak Chopra gaat het grotendeels over de vragen "Wie ben ik, Wat wil ik en Hoe kan ik dienen"? Hele basale vragen over waarom wij hier op deze aarde zijn gekomen en hoe wij onze kwaliteiten kunnen inzetten om iets goeds te doen voor de wereld.

Bij mij spoken déze vragen door mijn hoofd: Hoe kan ik joú in deze tijd, met een enorme informatie-overload, helpen? En dat was - is - én blijft: met Persoonlijke Aandacht. 

Persoonlijke Aandacht

Heel eerlijk: Ik ben eigenlijk niet heel bang om ziek te worden. Maar ik weet dat veel mensen dat wel zijn, zich zorgen maken en zich misschien wel overladen voelen door alle angstige cijfers van besmettingen en slachtoffers. En van angst weten we inmiddels dat dit je immuunsysteem onderuithaalt. 

Angst dus, verdriet, onrust, boosheid misschien wel. Met NEI kan ik met je op zoek gaan naar het dieperliggende deel van deze emotie. Wat raakt je hierin zo? Waar ligt je diepere angst en hoe kunnen we deze emoties meer in balans krijgen, zodat je je krachtig en sterk kunt voelen? En dit is waar ik jou zou kunnen helpen!

Natuurlijk kunnen we elkaar niet in de praktijk ontmoeten. Maar wel online via Skype, FaceTime, of Zoom. Kan ik jou helpen naar meer evenwicht en balans?

Kom dan online langs bijCarlieke en bel of mail mij even. Samen gaan we dan weer op weg naar jouw krachtige IK!

Carlieke