Skip to main content
06 54 22 22 02

BIJCARLIEKE's Blog

Blijf op de hoogte en hou mijn blog in de gaten

De praktijk gaat weer open!


Lieve mensen, 

Wat een rare periode hebben we achter de rug. En ja, hoewel we nog steeds in 'coronatijd' zitten, is het ook belangrijk om de draad op te pakken. Waarschijnlijk in een nieuwe vorm, want corona is nu gewoon in ons leven. Belangrijk om dit aan te nemen en een nieuwe draai te vinden. 

 

De praktijk gaat weer open. En in deze periode is dat misschien nog wel belangrijker dan daarvoor. In de afgelopen periode hebben veel mensen vereenzaming, isolement, angst en ziekte ervaren. Bij zichzelf en bij anderen. Het doet ons stilstaan bij wat eigenlijk belangrijk voor ons is. Voor velen zijn dat net die dingen die we de afgelopen maanden niet mochten. Ons verbonden voelen met anderen, aanraking, samenzijn, delen van pijn, angst en verdriet.

Hoe sla je nu die nieuwe weg in? Sommigen zullen gewoon doorgaan waar ze zijn gebleven. Anderen voelen zich angstig om het goede te doen. Ze trekken zich terug of staan op slot. De uitdaging is om weer in verbinding te komen met jezelf, de wereld om je heen en mee te gaan met de stroom van het leven. Om weer uiting te geven aan jouw ideeën, inzichten, creatieve ingevingen. Dan ben je weer in de flow en dat is goed voor je in alle opzichten! Je emotionele, spirituele, mentale en lichamelijke gezondheid. Je immuunsysteem versterkt als je doet waar je gelukkig van wordt, als je de spanning in je lichaam en je geest kunt loslaten en terug kunt keren naar een niveau van ontspanning, tevredenheid, dankbaarheid, geluk en leven in het ritme van de natuur. 

NEI is ooit bedacht om te achterhalen welke blokkades jij in je lichaam hebt vastgelegd, zodat je je bewust kunt worden van jouw persoonlijke proces. Wat is voor jou belangrijk, waarin mag jij loslaten en nieuwe stappen zetten om helemaal jezelf te kunnen zijn en jouw bijdrage te leveren aan jezelf en aan anderen? 

Hopelijk zie ik je snel weer. In mijn praktijk, of wellicht online via Zoom, Skype, of iets dergelijks. Voor nu wens ik je alle goeds en hoop dat je de draad weer een beetje kunt oppakken. 

Carlieke