Skip to main content
06 54 22 22 02

BIJCARLIEKE's Blog

Blijf op de hoogte en hou mijn blog in de gaten

Yoga 4 Teens


Het is feest BijCarlieke! 

In de afgelopen maanden heb ik mij ondergedompeld in de wereld van Tieneryoga bij Rosalinda Weel. Wat begon met een behoefte aan het kunnen geven van een leuke en aansluitende les aan tieners is zoveel meer geworden dan dat! In een opleiding waarin specifieke tienerthema's als Balans, Uniek zijn, Zelfvertrouwen de kapstok voor de yogales zijn, wordt een koppeling gelegd naar chakra's en de spirituele wetten (van Deepak Chopra). 

Al met al een heleboel inspiratie, levenswijsheid en inzicht. Niet alleen voor mij, maar ook zóveel om door te mogen geven aan de tieners die ik graag in mijn lessen wil gaan verwelkomen.

Tieneryoga; ook voor jou? 

Kortom: Ben jij tiener en heb je behoefte aan een rustpunt in je week? Een moment om even stil te staan bij alles wat je in je week doormaakt, thuis, op school, met je vrienden. Tijdens de lessen gaan we via de thema's op zoek naar deze ontspanning, houdingen (asana's) die jou helpen meer balans te vinden en jouw plek te vinden op de wereld.

Kom jij ook?

Meld je dan nu aan via de de contactpagina. Of stuur mij een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carlieke