06 54 22 22 02

BIJCARLIEKE's Blog

Blijf op de hoogte en hou mijn blog in de gaten

Nieuwe yogalessen vanaf April


Jaaaaaa! Het gaat dan eindelijk gebeuren, een hele serie lessen voor jou en je kind om beter in balans te komen, lekker te slapen of te ontspannen en te werken aan meer balans tussen lichaam en geest. 

Je kunt dit voorjaar kiezen tussen diverse lessen. Meer info vind je in de agenda én de flyer achter de link! 

Om de week is er Ouder-kind yoga of Welterusten Yoga op de woensdagochtend. Ouder-kind yoga is er vooral om samen te spelen, te ontspannen en bekend te raken met wat je met je lichaam allemaal kan. 

Welterusten Yoga is speciaal voor kinderen die moeite hebben met zich te ontspannen en te slapen. Ieder kind kan samen met zijn vader of moeder een speciale Droomkoffer samenstellen, precies met die hulpmiddelen die gaan helpen om helemaal naar Dromenland te reizen. Heb jij er ook al zin in? Meld je dan snel aan! 

Kleuteryoga op vrijdag is speciaal voor kinderen die de omslag maken naar school. Ze krijgen meer prikkels, maken nieuwe vriendjes en ervaren weer hele nieuwe emoties en mogelijkheden van het eigen lichaam. Kleuteryoga helpt om weer wat meer balans te vinden en biedt de kleuters een momentje om de eigen balans weer te herstellen. 

Yoga voor Beginners is voor volwassenen die kennis willen maken met yoga, of niet graag in yoga beoefenen in massale groepen. In een persoonlijke sfeer begeleid ik je door de houdingen heen en onderzoeken we wat jij nodig hebt om je te kunnen ontspannen, je balans te vinden en je lichaam op een gezonde manier te gebruiken. 

Carlieke
Samen op ontdekkingsreis naar jouw IK

© 2023 | Bij Carlieke | Sitemap