06 54 22 22 02

BIJCARLIEKE's Blog

Blijf op de hoogte en hou mijn blog in de gaten

Yoga voor beginners


Ben jij nieuwsgierig of yoga en/of meditatie iets voor jou is? Zou je het wel eens willen ontdekken? Maar als het even kan, samen met anderen die ook rustig willen opstarten? 

Dan heb ik voor jou de oplossing! 

In februari begin ik met yoga voor mensen die graag willen ontdekken wat yoga beoefening voor ze kan betekenen. We werken in kleine groepen zodat er persoonlijke aandacht is.

Het enige wat jij nodig hebt is, is zin om iets nieuws te leren en open te staan om de effecten van yoga te ervaren. Je hoeft geen benen in je nek te leggen, niet lenig te zijn, of supersterk.

Wij richten ons in de eerste instantie op ontspanning en het juist uitvoeren van houdingen, zodat je ook thuis yoga kunt beoefenen zonder blessures. Hoe vaker je oefent, hoe meer je leert hoe je je kunt ontspannen, wat jij nodig hebt om je dag af te sluiten en je lichaam en geest meer in balans te krijgen. 

Wil jij graag yoga ontdekken in kleine groepen in een gemoedelijke sfeer? Wil je rustig beginnen en leren hoe jij yoga kan integreren in je leven? Ontdek zelf de vele voordelen van yoga voor jouw gevoel van ontspanning en balans!

Meld  vandaag nog aan via www.bijcarlieke.nl/agenda of meld je aan met bijgaand Aanmeldformulier Yoga

Carlieke
Samen op ontdekkingsreis naar jouw IK

© 2023 | Bij Carlieke | Sitemap